Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Marit Versteeg en ik ben moeder van vier kinderen.

Al vanaf 1999 werk ik met veel liefde en plezier in de kinderopvang. Heel even heb ik een andere richting gekozen, namelijk dat van Kraamzorg. Maar al snel kwam ik erachter dat mijn hart toch echt in de kinderopvang ligt.

De eerste jaren van mijn loopbaan werkte ik vast op een babygroep en zag ik hoe fijn het is dat kinderen heerlijk hun gang konden gaan, niet rekening houdend met drukke peuters. Maar lekker kruipen, rollen en tijgeren. Hierdoor wist ik dat er bij het starten van een kinderdagverblijf een aparte babygroep moest komen.

Tevens heb ik ook bij peuters gewerkt. Heerlijk al dat rumoer, de verhalen waar je soms zo vreselijk om moet lachen en natuurlijk hun onbevangenheid.

Uiteindelijk was er de mogelijkheid om samen met Hennie van Ballegooijen een prachtig pand te verbouwen en in te richten als kinderdagverblijf, helemaal zoals wij het zouden willen. Al onze ervaringen uit de kraamzorg en de kinderopvang hebben ons geholpen om te komen tot ons Kinderdagverblijf De Balledotjes en onze Buitenschoolse opvang De Ballebende.

Samen met de rest van het team hopen wij dat we met liefde en plezier jullie kinderen mogen begeleiden van baby naar peuter en uiteindelijk ook mogen verwelkomen op onze BSO De Ballebende.

-Marit-

                            marit vdbc

Sitemap • concept door CreaGeorge / Website door MKB-WP | Copyright @ 2017