Even voorstellen

Hallo,

Mijn naam is Marit Versteeg .

Moeder van 4 prachtige kinderen en al vanaf 1999 met veel liefde en plezier werkzaam in de kinderopvang. Heel even heb ik een andere richting gekozen, namelijk de Kraamzorg. Maar al snel kwam ik erachter dat mijn hart toch echt in de kinderopvang ligt.

De eerste jaren na mijn studie werkte ik op een babygroep en zag ik hoe fijn het is dat kinderen in een horizontale groep heerlijk hun gang kunnen gaan, niet rekening houdend met drukke peuters. Maar lekker kruipen, rollen en tijgeren. Hierdoor wist ik dat er bij het starten van een kinderdagverblijf een aparte babygroep moest komen.
Inmiddels zijn dit al 2 babygroepen geworden en geniet ik samen met mijn collega’s van al het moois dat we onze kleinste Dotjes kunnen bieden. Vooral de rust op de groep en de ruimte die de kleintjes hebben is heerlijk en zorgt voor een fijne dag, elke dag weer.  

Tevens heb ik ook op een peutergroep gewerkt. Heerlijk al dat rumoer, de verhalen waar je soms zo vreselijk om moet lachen en natuurlijk hun onbevangenheid. Op onze peutergroep hebben de kinderen alle mogelijkheden om te spelen en ontdekken in de grote ruimte met verschillende hoekjes. 

In 2011 hebben wij een prachtig pand weten te verbouwen en in te richten als kinderdagverblijf. Alle ervaringen uit de kraamzorg en de kinderopvang hebben geholpen om te komen tot Kinderdagverblijf De Balledotjes en  Buitenschoolse opvang De Ballebende.

Samen met de rest van het team hopen wij, dat we met liefde en plezier jullie kinderen mogen begeleiden van baby naar peuter en uiteindelijk  mogen verwelkomen op onze BSO ‘De Ballebende”.

-Marit-Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, close-up

                                      

                            

Sitemap • concept door CreaGeorge / Website door MKB-WP | Copyright @ 2017