Kinderdagverblijf

 

Een dag als dotje, elke dag een feest!

Welkom bij ons kinderdagverblijf De Balledotjes. Een dag als dotje, elke dag een feest!

Wij bieden dagopvang aan kinderen totdat zij naar de basisschool gaan. De groepen zijn zo samengesteld dat er volledige aandacht is voor wat jouw kind nodig heeft.

De groepen

Er zijn drie groepen die de kinderen doorlopen binnen De Balledotjes. Wij zijn in staat om optimaal aan te sluiten bij de behoefte van het kind. Naast de gezamenlijke behoeftes die de kinderen hebben, blijft er ook voldoende aandacht over voor het individu. We streven er naar om elke dag even buiten te zijn, lekker spelen of gewoon even een frisse neus halen. Elke groep en elke tuin is speciaal ingericht op de specifieke leeftijdsgroep. Ook vanuit het perspectief van veiligheid, rust, geborgenheid en regelmaat vinden wij de horizontale groepen een betere keuze.

Kennismaken op de locatie

Je bent van harte welkom bij De Balledotjes. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijke toelichting. Stel je vragen en laat je rondleiden op het moment dat de kinderen er zijn. Zo krijg je een goed beeld over hoe het er bij De Balledotjes aan toe gaat. Maak gerust een afspraak.

 

 

Sitemap • concept door CreaGeorge / Website door MKB-WP | Copyright @ 2017