Gastenboek

253 reacties op “Gastenboek”

 1. Robin, Sharena & Djill van der linden schreef:

  Monique nogmaals super bedankt voor onze geweldige kraamweek wij hebben echt op een roze wolk kunnen genieten! En dat doen we nog steeds ! Je was super met djill en wij vonden het hartstikke Gezellig met jou, had best nog een week langer mogen zijn haha!

  Heel veel liefs Robin sharena en djill

 2. René, Femke en Finn schreef:

  En uiteraard andere Lia bedankt voor het snelle komen en de mooie foto´s! Liefs

 3. René, Femke en Finn schreef:

  Lieve Lia L :-),
  Ook wij willen jou via deze weg nogmaals super bedanken voor de fijne kraamweek!
  Voor ons was alles nieuw en spannend. Je hebt ons super geholpen en verwend! En wat was je lief voor Finn! Wij missen je heerlijke fruitcocktails nog elke dag… Bedankt voor alles!! Veel liefs René, Femke en Finn

 4. Marcellino, Joke, Stan en Teun schreef:

  Lieve Manita,

  Ontzettend bedankt voor weer een super kraamweek! Je hebt ons echt in de watten gelegd. De week is voorbij gevolgen. We kunnen er mooi op terug kijken. De koffie staat altijd voor je klaar. Liefs Marcellino en Joke. Dikke kus van Stan en knuffel van Teun.

 5. Masja, Jasper, Merel, Gijs en Alijn schreef:

  Lieve Monique en Manita, Ook via deze weg willen wij jullie laten weten hoe ontzettend wij genoten hebben van de kraamweek! We hebben ontzettend veel geleerd en met jullie kunnen lachen. Elke dag was het feest, zo heerlijk werden we verzorgd. Mede daardoor hebben we dan eindelijk gezien dat die roze wolk wel degelijk bestaat! Het enige wat heel erg jammer was…..dat we weer afscheid van jullie moesten nemen. Dit zal de komende tijd wel weer even wennen worden. Enorm bedankt voor alles!!! Veel liefs van Jasper, Masja, Gijs en Alijn

 6. Gert, Trudy en Lenn Lansdaal schreef:

  Lieve Manita, Wat hebben wij een super kraamweek met jou gehad.Elke dag was het gezellig en had je er weer zin in. Wat leuk dat jij de tummy tub en olie voor de baby massage mee nam. Onze Lenn heeft er zeker van genoten, hij geniet nu nog van de massages die wij van jou geleerd hebben. Lieve Manita, nogmaals bedankt voor de gezellige, leerzame, vertrouwde, voorbij gevlogen week. Wij hopen dat als er in de toekomst een tweede komt, wij weer van jouw gezelligheid kunnen genieten. Veel liefs, Gert en Trudy en een dikke knuffel van Lenn

 7. Maarten, Monique en Lisa Klijn schreef:

  Lieve Lia L, wat een super kraamweek heb je ons gegeven. Ondanks dat Lisa het drinken aan de borst niet begreep, heb je met jouw goede zorgen al vele stappen met ons de goede kant op gezet. De kleine Lisa groeit en is echt een tevreden meisje! Ook Maarten en ik hebben ontzettend van jouw gezelligheid, maar vooral ook van jouw deskundigheid genoten en veel opgestoken. De tummy vindt ze nog steeds super alsmede de baby massage. Ontzettend bedankt voor alles en we hopen jou bij een volgend kindje weer als kraamzorgster te kunnen verwelkomen. Voor ons ben je een super kraamvrouw.
  Liefs Maarten, Monique en Lisa

 8. Sies, Lien en Flynt schreef:

  Lieve lieve Manita,
  niet vaak kom je iemand tegen die haar werk met zoveel liefde, plezier en toewijding doet als jij!
  We hoopten op een kraamhulp die van aanpakken weet, geen zweverig gedoe maar praktisch ingesteld. Iemand met humor waar we een gezellige en gemoedelijke tijd mee zouden beleven.
  En we kregen veel meer dan dat! Vol overgave smeerde je de lekkerste Nederlandse boterhammetjes, leerde je Flynt hoe hij bij mij moest drinken en lachte je samen met Sies.
  dankzij jou hebben we kunnen genieten van een prachtige kraamweek, met een lach en een traan en heel veel mooie momenten. We missen je alle drie en elke keer als we ergens op een rare plek een veeg appelstroop of boter tegen komen, moeten we een beetje lachen en denken we weer aan jou 🙂
  Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en we hopen dat je dit werk nog lang met even veel verwondering kunt blijven doen!
  hartelijke groetjes van Sies, Lien en Flynt

 9. Timothy Janine Naomi en Tycho schreef:

  Lieve Frency, wat jammer dat de kraamtijd nu al voorbij is, de week is voorbij gevlogen.We hebben weer zoveel geleerd van jou en konden met al onze vragen bij jou terecht.Jij bent een zorgzame kraamverzorgende voor ons allemaal geweest, van dvd tot lekkere fruitcocktail en knutsel spullen voor Naomi, je sjouwde van alles mee voor ons.
  Wij hebben een fantastische kraamtijd gehad en Tycho de beste zorg.
  Dank je wel Frency !!!

 10. Gerrit, Liesbeth, Hannah, Gershon en Ezra van Wolf schreef:

  Lieve Marion,
  Wat een spanning eventjes in het begin…maar mede dankzij jouw rust, stabiliteit en begrip is het een fijne kraamweek geworden! We genieten nog steeds van ons kleine (grote) mannetje en hij groeit ontzettend goed! De kinderen waren dol met je, en dat kwam niet alleen door je grappige auto en je krullen ;-). Nogmaals bedankt!

 11. Teun schreef:

  Lieve Manita,

  Super bedankt voor de heerlijke kraamtijd met jou. We kijken er met plezier opterug en moeten ook nog steeds lachen om hoe onmisbaar je in die week bent geweest en hoeveel we van je hebben geleerd. Dat we er om lachen is vooral om de eerste dag. Hoe goed je ons alles ook had uitgelegd met luier verschonen en temperaturen, we bakte er niks van. Gelukkig kregen we er in de dagen erna steeds meer handigheid in. We hebben genoten van je gezelligheid en de leuke bamomentjes met daarna massage. Bedankt, liefs Teun, Tim en Ingrid

 12. Michel, Janita & Nova schreef:

  Hoi Lia, bedankt voor de fijne kraamweek! De start was wat lastig, maar dankzij jouw goede zorgen, handige tips en gezelligheid kwam het helemaal goed. Nova doet het hartstikke goed en woog bij de eerste check al 4 kg! Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot ziens. Groetjes Michel, Janita en Nova

 13. Francis en Mark Gloudemans Middelrode schreef:

  Lieve Manita,
  Manita wat heb jij ons een fijne kraamtijd gegeven, het begon op de 2de pinksterdag in de ochtend tijdens de bevalling heb jij mij ontzettend geholpen en gesteund wat ben jij een topper.Om 10.17 uur werd onze dochter geboren met de naam Jennifer.
  De dagen daarna was jij ook bij ons we kregen heerlijk ontbijt op bed. Je hebt me veel geleerd over de verzorging van Jennifer en de massage met amandelolie wat ze heerlijk vond en vind want ik doe dat nu nog steeds bij Jennifer. Samen praten en koffie drinken ook met mijn moeder erbij was gezellig.
  Kortom je bent voor ons een super kraamvrouw geweest en mocht er in de toekomst bij ons weer gezinsuitbreiding zijn dan hoop ik dat jij daar ook weer bij bent.
  Manita wij willen jou bedanken voor alles wat je bij en voor ons gedaan hebt.
  Kusjes van Jennifer en de groetjes van Mark en Francis en Oma Lia.

Laat een reactie achter

Je moet zijn ingelogd om te reageren.

Sitemap • concept door CreaGeorge / Website door MKB-WP | Copyright @ 2017